ZVĚŘINA - JAK NA TO
podrobnosti
Autor: | Mangold Matthias F. |
Nakladatel: | Vašut |
EAN: | 9788075412553 |
Žánr: | Kuchařky |
Stav: | Skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 158 Kč |
Anotace/popis knihy
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.